Madame Tussauds Korting 

Met korting naar Madame Tussauds? Boek dan je kaartjes via deze Madame Tussauds ticket pagina.

Madame Tussauds is een uniek en onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Gelegen in het hart van Amsterdam op de Dam, een paar minuten lopen van het Centraal Station, biedt deze populaire attractie de kans om op de foto te gaan met je favoriete beroemdheden, artiesten, sporthelden en wereldleiders, allemaal gemaakt van was.

Bij aankomst bij Madame Tussauds word je ontvangen door een team van enthousiaste medewerkers die je alles zullen vertellen over de geschiedenis van deze iconische attractie. Madame Tussauds werd in 1835 opgericht door Marie Tussaud, een Franse kunstenares die bekend werd vanwege haar levensechte wassen beelden van beroemdheden. Sindsdien is Madame Tussauds uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, met vestigingen in tal van steden over de hele wereld.

Maar wat kun je nu eigenlijk doen bij Madame Tussauds? Tijdens je bezoek kun je een selfie maken met je favoriete filmsterren, zoals Brad Pitt, Angelina Jolie en Jennifer Lawrence. Je kunt ook op de foto gaan met artiesten als Lady Gaga, Kanye West en Madonna. Of misschien ben je wel meer geïnteresseerd in sport? In dat geval kun je op de foto gaan met beroemde sporters als Cristiano Ronaldo, LeBron James en Usain Bolt. Daarnaast kun je ook veel Nederlandse sterren en beroemdheden vinden.

Maar Madame Tussauds is niet alleen maar een museum vol met waxfiguren. Er zijn ook tal van interactieve experiences waarbij je zelf actief kunt deelnemen. Zo kun je bijvoorbeeld achter de schermen kijken bij de fameuze waxfigurenmakerij en zien hoe de levensechte figuren tot stand komen. Of wat dacht je van een ritje in een echte Formule 1-auto? Of het optreden op het podium met je favoriete popster? Het kan allemaal bij Madame Tussauds.

En dat is nog niet alles! Tijdens je bezoek aan Madame Tussauds kun je ook genieten van de food & beverage outlet waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. En voor de kinderen is er een speciale kinderhoek waar ze zich kunnen vermaken met allerlei leuke activiteiten.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en onvergetelijke dagje uit in Amsterdam, dan is Madame Tussauds zeker een bezoek waard. Dus waar wacht je nog op? Plan nu je bezoek aan Madame Tussauds en maak herinneringen voor het leven.

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: korting madame tussauds, korting madame tussauds amsterdam, madame tussauds korting, madame tussauds amsterdam korting, korting madame tussaud, korting madame tussaud amsterdam, gratis madame tussauds amsterdam, kortingsbon madame tussauds amsterdam
Dagje Amsterdam: Kortingsbon.