Rondvaart Amsterdam kortingsbon? Amsterdam zien vanaf het water? Een reguliere rondvaart in Amsterdam? Profiteer van online reserveren in 2020!

Boek online en ontvang een korting van +30% met onze dagje Amsterdam actie op de reguliere rondvaart van Rederij Lovers!

Bestel hier uw rondvaart Amsterdam met korting tickets!

De Day Canal Cruise vertrekt vanaf de kade op de Prins Hendrikkade 25, in principe dus vanaf het Centraal Station van Amsterdam. Het logo van Lovers is groot aangegeven (makkelijk te herkennen) en zij beschikken over een eigen steiger.

De rondvaart is beschikbaar in 15 talen – uiteraard ook het Nederlands – en vaart al vanaf 09.30 ‘s ochtends over de mooie Amsterdamse grachten. Afvaarten om het half uur.

Heeft u (letterlijk) de boot gemist? Geen probleem, want in het gezellige van Gogh café aan de steiger kunt u dan een kopje koffie, frisje of een biertje drinken.

Tickets bestellen voor de Day Canal Cruise van Lovers? Boek ze direct online met korting via de dagje Amsterdam actie van Specialtickets: Print uw ticket en lever uw tickets in bij de voucherbalie!

Dit ticket is een open ticket; d.w.z. dat u zelf kunt instappen op het tijdstip dat u wenst op de gekozen datum. U dient het voucher te printen en in te wisselen bij het ticketkantoor van Lovers op de steiger.

Heeft u aanvullende vragen? Bel dan ☎ 020 770 89 53

Dagelijks elk half uur
Bezoek de website voor meer informatie over deze rondvaart over de Amsterdamse grachten of goedkope rondvaart Amsterdam prijzen.

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: rondvaart amsterdam korting, uitjes amsterdam, korting rondvaart amsterdam, uit in amsterdam, amsterdam dagje uit, rondvaart amsterdam, kortingsbonnen amsterdam, kortingsbonnen rondvaart amsterdam
Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam, Kortingsbon.