Rondvaart Amsterdam kortingsbon? Amsterdam zien vanaf het water? Een reguliere rondvaart in Amsterdam? Boek online en ontvang een korting tot 30% met de dagje Amsterdam actie op de reguliere rondvaart van Rederij Lovers!

Bestel hier uw rondvaart Amsterdam met korting tickets!

“Ontdek Amsterdam op een unieke manier met Rederij Lovers”

Ben je op zoek naar een leuke en ontspannen manier om Amsterdam te ontdekken? Kies dan voor een rondvaart met Rederij Lovers, de ideale manier om de stad vanuit het water te bekijken.

Waarom kiezen voor Rederij Lovers?

  • Prachtige vaartocht door de grachten van Amsterdam: Tijdens de rondvaart zullen bezoekers verbazingwekkende architectuur zien, zoals de Magere Brug en het Rijksmuseum, en kunnen ze genieten van prachtige uitzichten op bekende bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Koninklijk Paleis.
  • Audiogidsen in meerdere talen: De digitale stadsgidsen vertellen je alles over de rijke geschiedenis en culturele achtergrond van Amsterdam, terwijl je ontspannen lekker achterover leunt in onze comfortabele boot.
  • Gezellige bar aan boord: Tijdens de vaartocht kun je ook genieten van een drankje of een snack in onze gezellige bar.
  • Gemakkelijk te combineren met andere activiteiten: Met vertrekpunten op verschillende locaties in Amsterdam is het gemakkelijk om de rondvaart van Rederij Lovers te combineren met andere activiteiten in de stad. Zo kun je bijvoorbeeld na afloop van de vaartocht nog wat tijd doorbrengen in het levendige centrum van Amsterdam, met zijn talloze winkels, restaurants en musea.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en ontspannen manier om Amsterdam te ontdekken, dan is een rondvaart met Rederij Lovers zeker een aanrader. Boek nu je vaartocht en maak van je dag in Amsterdam een onvergetelijk avontuur.

De Day Canal Cruise vertrekt vanaf de kade op de Prins Hendrikkade 25, in principe dus vanaf het Centraal Station van Amsterdam. Het logo van Lovers is groot aangegeven (makkelijk te herkennen) en zij beschikken over een eigen steiger.

De rondvaart is beschikbaar in 15 talen – uiteraard ook het Nederlands – en vaart al vanaf 09.30 ‘s ochtends over de mooie Amsterdamse grachten. Afvaarten om het half uur.

Heeft u (letterlijk) de boot gemist? Geen probleem, want in het gezellige van Gogh café aan de steiger kunt u dan een kopje koffie, frisje of een biertje drinken.

Tickets bestellen voor de Day Canal Cruise van Lovers? Boek ze direct online met korting via de dagje Amsterdam actie van Specialtickets: Print uw ticket en lever uw tickets in bij de voucherbalie!

Dit ticket is een open ticket; d.w.z. dat u zelf kunt instappen op het tijdstip dat u wenst op de gekozen datum. U dient het voucher te printen en in te wisselen bij het ticketkantoor van Lovers op de steiger.

Heeft u aanvullende vragen? Bel dan ☎ 020 770 89 53

Dagelijks elk half uur
Bezoek de website voor meer informatie over deze rondvaart over de Amsterdamse grachten of goedkope rondvaart Amsterdam prijzen.

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: rondvaart amsterdam korting, uitjes amsterdam, korting rondvaart amsterdam, uit in amsterdam, amsterdam dagje uit, rondvaart amsterdam, kortingsbonnen amsterdam, kortingsbonnen rondvaart amsterdam
Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam, Kortingsbon.