Bent u er aan toe om weer eens een avond te gieren van het lachen en de tranen over uw wangen te laten rollen? Wilt u hiernaast ook nog eens een heerlijk 3 gangen diner voorgeschoteld krijgen? Het Comedy Diner Arrangement is dan perfect voor u!

We beginnen dit arrangement om 18:30 met een uitgebreid 3 gangen diner. Tijdens dit diner heeft u de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een verrukkelijk dessert.  Als de buikjes rond zijn gegeten is het tijd om de spieren weer eens aan het werk te zetten. De lachspieren wel te verstaan..

De MC ( Master of Ceremonies) zal de show openen en u hartelijk welkom heten. Nadat hij hem heeft aangekondigd, maakt de eerste comedian zijn opwachting. Samen met nog 2 andere comedians zult u een avond hebben waar nog lang over nagepraat zal worden.

Aan de hand van verhalende grappen, anekdotes, oneliners en scherpe improvisaties zullen zij u eens flink aan het lachen maken. Deze avond is zeer geschikt als personeels- of bedrijfsuitje, maar ook altijd leuk als verjaardags- en vrijgezellenfeest! Natuurlijk bent u ook welkom als u gewoon zin heeft in een avondje Amsterdams vertier..

Bekijk hier de menukaart

Arrangementsprijs: 35,00 p.p.
Diner: vanaf 18:30
Showtime: 21:00 uur

Bekijk hier de Stand Up Comedy Amsterdam avond

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: dagje uit amsterdam, dinnershow amsterdam, comedy dinnershow amsterdam, speciale dinnershow arrangementen, dinnershow, dinershow amsterdam, comedy show amsterdam, comedy diner amsterdam
Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam, Leuke dingen doen.