Comedy Cruise Comedy Cruise Amsterdam Rondvaart

Wij hebben misschien wel de leukste boot maar zeker de gezelligste boot van Amsterdam. Als iedereen aan boord is worden de trossen los gegooid en zult u worden meegenomen op een ontdekkingsreis over de Amsterdamse grachten.

Gedurende deze anderhalf uur durende vaart zult u gaan genieten van een onbeperkte Hollandse bar ( bier, wijn, fris ) en zullen er diverse hapjes voor u klaar staan. Met een heerlijk glas wijn of een lekker koud biertje in de hand ziet u Amsterdam langzaam aan  u voorbij glijden. U zult uw ogen uitkijken van het uitzicht op de grachtenpanden, de bruggetjes en de vele pakhuizen.

Vervolgens kunt u aanschuiven in ons gezellige Amsterdamse restaurant waar u een overheerlijk 3-gangen diner geserveerd zult krijgen. Na het diner zullen wij verdergaan met de grande finale; de Stand Up Comedy show. Tijdens deze show zullen onze comedians (bekend van tv) u overweldigen met een daverende comedy show en laten lachen tot u erbij neervalt!

Hun oneliners, verhalende grappen, anekdotes en scherpe improvisaties zullen ervoor zorgen dat deze avond voor u een ervaring  wordt om nooit te vergeten…..

Programma
17:00 borrelvaart – vertrekkend van CS
18:30 3 gangen diner
21:00 comedyshow
23:00 einde

Inclusief
borrelboot met onbeperkt Hollandse Bar
– 3 gangen diner
– comedyshow
– elke zaterdag
– BTW

Prijs: € 72,50 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 6 uur
Minimaal aantal personen: 8

Online Reserveren

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: leuke dingen in amsterdam
Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam.