De borrelboot is een van de leukste manieren om Amsterdam te beleven. Aan boord van onze luxe borrelboot kunt u samen met uw gezelschap genieten van een onbeperkte Hollandse bar terwijl de schipper u de mooiste plekjes van de stad laat zien. Ook zullen er diverse kleine hapjes voor u klaarstaan.

Ga dus lekker ontspannen achterover zitten en laat de schipper het werk doen. Vervolgens komen we aan bij het gezelligste restaurant van Amsterdam hier kunt u een heerlijk 3 gangen diner nuttigen. Terwijl u lekker naklets over de boottocht van die middag, worden de lekkerste gerechten opgediend.

Maar we zijn natuurlijk niet voor niks naar het restaurant gekomen. Na het diner zijn we bij het hoogtepunt van de avond aangekomen; de comedy show!

Hierin zullen onze comedians u bekogelen met een spervuur aan verhalende grappen, anekdotes, oneliners en scherpe improvisaties en u laten lachen tot u erbij neervalt! Dit is absoluut een avond om nooit te vergeten…

Programma
17:00 – 18:30 borrelboot
18:30 – 21:00 3 gangen diner
21:00 – 23:00 comedyshow

Bekijk meer informatie over dit comedy arrangement in Amsterdam

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: uit eten vrijgezellenfeest amsterdam, https://dagjenaaramsterdam nl/dagje-uit-amsterdam/groepsuitje-bedrijfsuitje-uit-eten-amsterdam-teamuitje/
Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam, Leuke dingen doen.