Nieuwsgierig naar de Heineken Experience? Bezoek het samen met onze Amsterdan Experience!

Een uitdagend Amsterdams arrangement met natuurlijk de typische Amsterdamse gekkigheid! Allereerst brengt u een bezoek aan de Heineken Experience. Het is geen fabel want deze ervaring brengt u naar wel 4 verdiepingen en wel 18 manieren van voormalige bierbrouwerij. Laat je fascineren en zie onder genot van natuurlijk een Heineken biertje hoe alles in zijn werk gaat. En wat is nou het leukste om te doen in een bierbrouwerij? Juist, je eigen biertje maken! (De Experience is inclusief 2x consumptie – keuze uit bier, fris, wijn).

Met wat heerlijke koude Heineken biertjes en de ‘Experience’ op zak word u opgehaald door de borrelboot. Waarmee u door de mooie grachten van Amsterdam zal varen. De schipper brengt u dan ook door de prachtigste grachten van Amsterdam. U zult tijdens deze vaart genieten van een onbeperkte Hollandse bar (bier, frisdranken en wijn). Daarnaast worden zoute roomboterkoekjes en/of luxe gemengde noten geserveerd.

Na een heerlijke relaxed vaartje door de grachten worden jullie afgezet bij een echt Amsterdam restaurant. In de Amsterdamse sfeer geniet u van een 3-gangen diner. Hier heeft u de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een heerlijk verassingsdessert. Na genoten te hebben van dit heerlijke 3- gangen diner word u opgehaald door onze gidsen en kunt u kiezen uit, jazeker een kroegentocht, wallentour of jordaantour. Aan u dus de keus! De gezelligste cafeetjes en de leukste plekjes van Amsterdam worden bezocht!

Bekijk meer informatie over de Heineken Experience Amsterdam

Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam, Leuke dingen doen.