Trek uw oranje outfit maar uit de kast! Wees goed voorbereid, want we gaan u vanavond testen op uw kennis over Nederland! Dit Ik hou van Holland dinerspel in een stad naar keuze zal u niet snel vergeten!!

U neemt plaats aan tafel en uw teamcaptains nemen hun positie in. Na de speluitleg van de quizmaster kan de strijd om de winst van het dinerspel beginnen! In de eerste ronde worden het ruimtelijk inzicht en stressbestendigheid van de groep getest. Gaat u als een speer van start of loopt u achter de feiten aan. Kom op! U bent toch kenner van eigen land!?

Na de eerste rondes heeft u even pauze en geniet u van uw voorgerecht. Het spel ligt even stil en er kan met alle rust over het spel gepraat worden. Bordjes leeg? Dan gaat het dinerspel verder! Ook de ronde met het beschrijven van de bekende Nederlanders komt aan bod! En hoe staat het met uw Nederlandse taal?

Het hoofdgerecht staat voor u klaar, dus het spel ligt weer even stil. Lekker smikkelen en smullen tijdens deze oer Hollandse avond! Na het hoofdgerecht start het finalespel; de grote muziekquiz! Herken de Hollandse smartlap of de echte klassiekers! Na het dessert komt de prijsuitreiking. Welk team heeft het beste gepresteerd onder deze grote druk? Wie mag er aan het eind van de avond de polonaise lopen? Het is de dood of de gladiolen!!

Een spannend, maar ook hilarisch speldiner in de door u gekozen stad!

Inclusief:
– Acteur(s)
– Spelmaterialen
– Drie gangen diner
– Prijs voor het beste team
– Teambuilding

Bezoek de website www.amsterdamtour.nl voor meer informatie

Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam.