Dit dinerspel zorgt voor het nodige vertier aan tafel! Vanaf het begin dat u aan tafel gaat is niemand meer te vertrouwen. Uw groep wordt gesplitst in teams en in ieder team wordt in het geheim een Mol aangewezen… Maar wie? De acteur/hoofdmol is op de hoogte van alle details. Streng doch rechtmatig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. No mercy is het credo!

Aan tafel probeert uw team zo veel mogelijk spelrondes te winnen. Dit loopt echter niet van een leien dakje! De Mol saboteert bijna alle spellen, maar kunt u zijn fouten doorzien? De teams proberen, tijdens de diverse opdrachten van dit dinerspel, hun collega’s en vrienden verdachte acties te ontlokken. Door middel van list en bedrog zal de Mol proberen zo min mogelijk punten te verzamelen voor uw team… Maar wie is die mysterieuze Mol!? Een uniek en hilarisch drie gangen dinerspel in de door u gekozen stad!

Bekijk het losse Wie is de Mol Spel Amsterdam

Of lees verder op de Wie is de Mol uitje spel website

Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: Wie is de Mol Diner, wie is de mol spellen, tips wie is de mol, wie is de mol diner amsterdam
Dagje Amsterdam: Groepsuitjes in Amsterdam, Leuke dingen doen.